MEZUNİYET SINAVI BAŞVURU İŞLEMLERİ VE SINAV TAKVİMİTüm Duyurular
HAZ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mezuniyet Sınavı başvuruları, sınav takvimi ve mezuniyet sınavı esasları için tıklayınız.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Mezuniyet sınavına girilecek bir dersten, en son aldıkları dönemde F0 notu alarak başarısız (devamsız) olan öğrenciler, önceki dönemlerde aynı dersten FF veya FD, DD notlarını almış olmaları durumunda mezuniyet sınavına girebileceklerdir. En son alınan F0 notu Mezuniyet sınavına giriş için herhangi bir engel teşkil etmeyecektir.

28 Haziran 2018

Başvuru

Bölüm Başkanlıklarınca sınav programlarının hazırlanması (Sınav programlarının hazırlanmasında servis dersleri ile çakışma olmaması için servis dersi veren bölümlerle görüşülmelidir.)

29 Haziran 2018

İlgili Bölüm Başkanlıklarınca Mezuniyet Sınav Takviminin bölüm panolarında ve web sayfalarında ilan edilmesi

02-03 Temmuz 2018

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Y.Y. Mezuniyet Sınavları nın yapılması

02-04 Temmuz 2018

İlgili Bölüm Başkanlıklarınca, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Y.Y. Mezuniyet Sınav Sonuçlarının Sisteme Girilmesi

DİKKAT:

• Mezuniyet sınavına girilecek yarıyıl için, ders seçimi yapmamış, ancak mezuniyet sınavından yararlanacak öğrencilerin, sınava girecekleri yarıyıl için katkı payı-öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.